Deadline for levering d. 30. Jan
1
Dage
21
Timer
15
Min

Kundeklub

Klub Hololi

Dine point

Point

Brug dine point

Støt Dyrenes Frie Farm
Hermed støtter du Dyrenes Frie Farm med 50,-
Dette tiltag er 5000 Point værd, du mangler 5000 Point mere
Låst
Fjern 1 kg affald fra Kattegat
Sammen fjerne vi 1 kilo affald fra Kattegat. I samarbejde CleanSea
Dette tiltag er 5500 Point værd, du mangler 5500 Point mere
Låst
Plant 1 træ
Du planter 1 træ i samarbejde med EcoTree.
Dette tiltag er 10000 Point værd, du mangler 10000 Point mere
Låst

Spred ordet

Optjen point ved at invitere dine venner via email.

Henvis dine venner

Invitér

Sådan optjener du point

Handlinger
Point optjent
Forbrug
1 Point / 1,00 kr.
Pr. levering
100
Fødselsdagsgave!
500
Jubilæum
500
Første ordre
500
Lav en anmeldelse
100
Henvist bestilling
1000
Send invitation – pr stk.
100
Deling på Facebook
50
Besøgende fra Facebook deling
25

Pointhistorik

Klub Hololi 🌍

Fordelsprogrammet 🥕
For En Grønnere Fremtid 🌱

Hvad er Klub Hololi?

Klub Hololi er vores svar på et grønt fordelsprogram til vores kunder. Som kunde hos Hololi Foods spiser du ikke bare bæredygtige måltider, du kan nu ovenikøbet gøre verden til et grønnere, renere og smukkere sted at leve i til lands, til vands og i luften – bogstavelig talt.

Hololi Foods er bygget på tro, håb og kærlighed til naturen og ikke mindst respekt for livet. Men det er på tide at sætte yderligere handling bag ordene. I lyset af den kærlighed til Moder Jord, der kendetegner Hololi og vores kunder, har vi altså valgt at investere i vores lokale økosystemer frem for at tilgodese den tilbagevendende kunde med et udelukkende økonomisk incitament. Dette skyldes et brændende ønske i Hololi om at gøre op med tendensen til prioritere økonomisk vækst på bekostning af miljøet.

Hvis du regelmæssigt får mad fra os, ønsker vi nemlig at give dig det allerbedste, vi ved, nemlig muligheden for at gøre at verden til bedre sted med et enkelt klik – ovenikøbet uden at betale ekstra.

Hver og én må vi tage ansvar for at undgå yderligere belastning af klimaet og forurening af miljøet. Derfor har vi i Hololi besluttet os for at gå all-in:

Vi rejser en helt ny skov i Danmark i samarbejde med EcoTree. Vi hjælper CleanSea med at fjerne plast- og fiskeaffald fra Kattegat. Og sidst men ikke mindst hjælper vi de frigjorte produktionsdyr til nyt og bedre liv ved Dyrenes Frie Farm på Fyn. For miljøet, bio-diversiteten, dyrene og for en grønnere fremtid!

Hvordan bliver jeg medlem af Klub Hololi?

Klub Hololi er vores fordelsprogram for alle kunder, der har en kundeprofil og ikke mindst lyst og mod på at sætte skub i den grønne omstilling. 

For at blive medlem af Klub Hololi skal du altså først lave en kundeprofil under “Bestilling” på hjemmesiden. Allerede fra og med din første bestilling kan du optjene Point – hvis du vel at mærke laver en kundeprofil.

Hvis du allerede har en kundeprofil og en ordre med fast levering, så er du automatisk blevet medlem. Hvis du sætter din ordre med fast levering på pause, ændrer det dog ikke på dit medlemskab. Du finder Klub Hololi på siden “Mit Hololi” på hjemmesiden.

Hvis du eksempelvis har fødselsdag, jubilæum eller anmelder et produkt på vores hjemmeside, optjener du altså stadig Point, selvom dit abonnement er på pause, eller du bare har en kundeprofil.

Hvordan bruger jeg Klub Hololi?

For at bruge Klub Hololi skal du logge ind på hjemmesiden under “Mit Hololi” med din kundeprofil. Du laver en kundeprofil, når du laver din bestilling. Som abonnent sparer du naturligvis fragten på 69 kr. ved køb over 599 kr., men nu får du altså ovenikøbet mulighed for at gøre en konkret forskel for en grønnere fremtid.

Når du laver din første ordre på siden “Bestilling”, får du 500 Point – uanset om det er en fast bestilling eller et engangskøb. Du vil dog optjene langt flere Point med et abonnement, da du får 100 Point for hver måltidskasse bestilt med fast levering og 1 Point for hver krone brugt på ordre med fast levering.

Du får 50 Point i Klub Hololi for at dele vores hjemmeside på Facebook og 25 Point for hver besøgende. Du kan også tilkoble din Facebook-profil og optjene 10 Point ved at reagere eller kommentere på vores Facebook sides opslag. Der er i øvrigt mange forskellige måder at tjene, nogle kommer og går i forbindelse med særlige begivenheder. Læs mere om dem herunder eller se oversigten i Klub Hololi.

Du bruger dine Point under Klub Hololi på siden Mit Hololi ved at trykke “Støt nu” på det bæredygtige tiltag, du ønsker at medvirke til. De forskellige tiltag koster et vis antal Point hver især.

Vi har endvidere lavet en lille vejledning til Klub Hololi, som du finder nederst her på siden. Her kan du følge processen trin for trin med billeder.

Hvilke tiltag kan jeg støtte?

Vi har udvalgt tre fantastiske samarbejdspartnere, som hjælper os alle med at gøre verden til et bedre sted. Du kan støtte følgende tre bæredygtige tiltag.

1: Bæredygtig Skovdrift I Danmark – EcoTree

EcoTree driver på den ene side bæredygtigt skovdrift i Europa. På den anden side udregner de effekten heraf til gavn for hele verden. I form af mængden af optaget CO2 samt råvaren i sig selv.

Alle træer plantet gennem Hololi og kunder ejes af Hololi og stiger i værdi, som tiden går. Når et træ er modent og fældes går fortjenesten ved salg af råvaren til Hololi. Med henblik på en grønnere fremtid planlægger vi at bruge al overskud til at forplante endnu flere træer.

2: Rent Hav Uden Affald – CleanSea

CleanSea er en svensk virksomhed, hvis arbejdsplads er Kattegat, havbunden og den svenske vestkyst. De tager netop nu en for holdet og fjerner plast- og fiskeaffaldet, der i havet.

CleanSea’s mål er at gøre en forskel for havdyr og skabe en fremtid for liv i vores have uden plastik. Det gør de ganske enkelt ved at fjerne skadeligt affald fra havet og kystlinjerne. 95% af det affald, de finder, er plastik, og det gør en direkte positiv effekt på dyrelivet i Kattegat, Skagerrak og så videre.

Alle kilo affald fjernet i kraft af Hololi og vores kunder registreres og bortskaffes forsvarligt i samarbejde med de svenske kommuner.

3: Respekt For Livet – Dyrenes Frie Farm

Dyrenes Frie Farm er både en forening og et fristed for dyr. Hovedmissionen er at passe og sørge for dyr, der er reddet fra slagtning eller fra dyreværnssager.

Dyrene fortjener et bedre liv. Og i modsætning til produktionsdyr overalt i verden får de her lov til at leve et godt og langt liv hos os med en masse kærlighed. Målet er at give dyr, der undslipper produktionen, et langt liv i kraft af de bedst mulige levevilkår.

Vi har udvalgt tre sponsordyr på farmen, Hængebuggrisen Otto, Koen Hilde og Tyrekalven Ferdinand – som du kan støtte med 50 kr. Det samlede beløb Hololi og vores kunder har støttet med registreres og tælles.

Hvad får jeg ud af Klub Hololi?

Klub Hololi er i ramme alvor til for at skabe grønnere fremtid. Som medlem af Klub Hololi kan du på den ene side optjene Point som en sidegevinst af dit abonnement og din normale madplan. Du modtager nemlig en 100 Point for ved hver faste levering (samt ved øvrige lejligheder såsom fødselsdage) og 1 Point for hver krone, du bruger som abonnent.

På den anden side kan du også aktivt deltage i markedsføringen af vores madservice. For eksempel kan du i Klub Hololi sprede ordet om vores bæredygtige måltidskasser på Facebook og derved optjene 50 Point. Hvert besøg, du generer på vores hjemmeside, giver 10 Point.

Dia Klub Hololi kan du også henvise en ven til vores hjemmeside med en rabatkode på 25%. Du tjener 100 Point for hver henvisning, du sender ud og 1 Point for hver gang en af dine venner bruger 100 kr. på en fast levering.

Disse Point kan du bruge til at støtte diverse bæredygtige tiltag på vores regning.

Vi har udvalgt tre samarbejdspartnere i form af EcoTree, CleanSea og Dyrenes Frie Farm, som hver især udfører en helt fantastisk service for os alle.

For det første kan du være med til at rejse en bæredygtig skov i Danmark! Du kan helt konkret plante 1 eller 2 træer i samarbejde med EcoTree til hhv. 10.000 og 19.000 Point.

Du får så snart det er muligt et billede af og information om den træsort, du har plantet, både i elektronisk og fysisk format. Derudover får du også et GPS-koordinat. I første omgang plantes træerne i Frankrig, men så snart den endelige lokation for vores skov er fastlagt, sælges disse videre, og der plantes nye træer i Danmark, som du rent faktisk kan besøge uden at skulle rejse til et andet land.

For det andet kan du være med til at redde marinelivet i Kattegat! Du kan helt konkret fjerne 1 eller 2 kilo fiske- og plastaffald fra Kattegat i samarbejde med CleanSea til hhv. 5.000 og 9.000 Point.

Du får hurtigst muligt et billede af og information om det plast- og fiskeaffald, du har været med til at fjerne, både i elektronisk og fysisk format. Helt konkret får du info om, hvor meget, der blev fjernet ved den givne operation og heraf hvor meget, du har været til at fjerne.

For det tredje kan du være med til at støtte frigjorte produktionsdyr på Fyn med, hvad der svarer til 1 måneds foder. Du kan helt konkret støtte Hængebuggrisen Otto til 5.000 Point eller både Koen Hilde og Tyrekalven Ferdinand, til 10.000 Point.

Du får ved første lejlighed et unikt billede med dato af de(t) dyr, som du har støttet, både i elektronisk og fysisk format samt. Bemærk dog, at du kun får et billede i fysisk format, såfremt det giver mening af fremsende dette i forbindelse med din bestilling af måltidskasser, efter at vores samarbejdspartner har effektiviseret tiltaget. Der går som regel ikke mere end en måned, men der kan gå op til 6 måneder og én uge. Hvis der går længere tid, før du modtager et billede, så får du dine Point tilbage.

Vi holder dig derudover løbende opdateret på den forskel, som du er med til at gøre, så længe du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Hvordan bruger jeg Point?

Du bruger dine Point under Klub Hololi, som du finder på siden Mit Hololi på hjemmesiden. Der finder du vores udvalg af bæredygtige tiltag, som du kan støtte for et vis antal Point.

* Du kan for det første plante 1 eller 2 træer i vores bæredygtige plantage, som er i færd med at rejse her i landet i samarbejde med EcoTree. Det koster hhv. 10.000 og 19.000 Point.

* Du kan for det andet fjerne 1 eller 2 kilo plast- og fiskeaffald fra Kattegat i samarbejde med CleanSea. Det koster hhv. 5.500 og 10.000 Point.

Der er altså en mængderabat, således at du kan plante flere træer og fjerne flere kilo affald for færre Point, hvis du er villig til at spare op.

* Sidst men ikke mindst kan du støtte med, hvad der svarer til 1 måneds foder til vores sponsordyr ved Dyrenes Frie Farm på Fyn. Du kan netop nu med 3 dages foder støtte Hængebuggrisen Otto for 5.000 Point eller både Koen Hilde og Tyrekalven Ferdinand for 10.000 Point.

Du ser i din Pointhistorik, hvor mange Point, du har opsparet, og altså har mulighed for at støtte med.

Hvordan optjener jeg Point?

Vi har udtænkt en række kreative måder, hvorpå du kan tjene Point. Du kan både få Point ved blot at være abonnent og bestille måltidskasser, men du kan også aktivt optjene Point ved at sprede budskabet om Hololi Foods på Facebook eller henvise en ven til vores hjemmeside og hjælpe denne med at lave et abonnement.

Du finder oversigten under Klub Hololi, men for en god ordens skyld får du den også herunder med en forklaring. Bemærk, at handlinger, der giver Point, kan komme og gå, for eksempel i forbindelse med en begivenhed, og atændringer i værdierne kan forekomme uden varsel.

* Du får 500 Point for din første bestilling.
* Du får 100 Point for hver måltidskasse, du modtager med fast levering.
* Du får 1 Point for hver krone, du bruger på din(e) måltidskasse(r) med fast levering.
* Du får 100 Point for hver anmeldelse, du skriver på vores hjemmeside. Bemærk, at du kun kan anmelde retter, du har købt.
* Du får 500 Point som gave, når du har fødselsdag! Du skal dog huske at registrere din fødselsdato på din kundeprofil.
* Du får 500 Point som gave, når du har jubilæum for din første faste levering.
* Du får 50 Point for hver gang, du henviser en ven til vores hjemmeside. Bemærk, at din ven får 25% rabat på sin første bestilling og maksimalt sende 10 om dagen.
* Du får 100 Point for hver henvist ven, der besøger vores hjemmeside.
* Du får 1000 Point som henvist ven for at lave din første bestilling – hvis du laver en kundeprofil.
* Du får 1 Point for hver gang din ven bruger 100 kr. på en fast levering.
* Du får 50 Point, når du deler vores hjemmeside på din Facebook profil som opslag eller story. Bemærk, at du skal bruge funktionen “Del hjemmeside på Facebook” under Klub Hololi for at delingen registreres på din opsparing.
* Du får 25 Point for hver besøgende fra din Facebook-deling.
* Du får 10 Point hver gang du kommenterer eller reagerer på et af vores opslag på Facebook. Bemærk begrænsningen på maksimalt 10 reaktioner om dagen.

Hvad sker der, efter jeg har støttet et tiltag?

Så snart du har brugt Point på et tiltag, får du en bekræftelse på dette via e-mail, og bidraget registreres på din Pointhistorik. Vi giver derpå vores samarbejdspartner besked på at iværksætte tiltaget og betaler regningen i løbet af en uge.

Som regel er vores samarbejdspartnere hurtigt ude, og kan være i færd med at effektivisere tiltaget i løbet af et par dage. Dog har vores samarbejdspartnere lov til at bruge maksimalt seks måneder. Du får under alle omstændigheder hurtigst muligt dokumentation for din støtte. Du får billedet i både elektronisk format via e-mail og i fysisk format via din måltidskasse.

Hvis du har støttet EcoTree tiltaget, så modtager du et billede af den type træ, som du har plantet – desværre endnu ikke et de facto billede af selve træet (vi arbejder på det).

På billedet vil der fremgå en lille besked fra Hololi og CleanSea samt information om, hvor træet præcist er plantet med GPS-koordinat samt i hvilken skov, hvor gammel træet er samt navnet på træsorten.

Hvis du har støttet CleanSea tiltaget, så modtager du et billede af det affald, du har været med til at fjerne. 

På billedet vil der fremgå en lille besked fra Hololi og CleanSea samt information om, hvor og hvornår affaldet blev fjernet, hvor meget der blev fjernet i alt på den pågældende dag, samt hvor meget du har fjernet heraf.

Hvis du har støttet Dyrenes Frie Farm tiltaget med at fodre Otto, Hilde og Ferdinand, så modtager du et unikt billede af dyret, som du har været med til at brødføde.

På billedet vil der fremgå en lille besked fra Hololi og Dyrenes Frie Farm samt information om dyrets navn samt hvornår billedet blev taget.

Hvis der går længere tid end 6 måneder og én uge fra og med, du har støttet et tiltag, til du modtager et billede, så får du dine Point tilbage.

Hvis du af den ene eller anden årsag ikke er abonnent hos os eller ikke længere bestiller måltidskasser fra os , forbeholder vi os dog retten til kun at sende et billede i elektronisk format via e-mail.  Du vil dog stadig modtage opdateringer om den forskel, som Klub Hololi og medlemmer er med til at gøre, i og med vores nyhedsbreve, så længe du ønsker.

Hvordan følger jeg min opsparing og mit forbrug af Point?

På siden “Mit Hololi” finder du i Klub Hololi overskriften “Dine Point. Her ser du, hvor mange Point, du har. Endvidere kan du under overskriften “Pointhistorik” følge alle bevægelser af Point for dit medlemskab. Hver gang du tjener eller bruger Point fremgår det altså her.

Hvordan anmelder jeg en vare?

For at anmelde en ret på vores hjemmeside skal du først og fremmest have købt retten og være logget ind på din kundekonto. Herefter skal du gå siden “Bestilling” og klikke på billedet af den ret, du ønsker at anmelde.

Tryk derefter på knappen “Anmeldelser” under billedet af retten. Under billedet vises der nu anmeldelser fra andre brugere, og nedenunder har du mulighed for at bedømme retten med op til 5 stjerner samt skrive en anmeldelse.

Når du har bedømt retten og skrevet din anmeldelse skal du huske at trykke “Send”, hvorefter din anmeldelse er registreret og 100 Point er tilgået din opsparing under Klub Hololi.

Hvordan henviser jeg til en ven?

Du finder i Klub Hololi på siden “Mit Hololi” en række handlinger under overskriften “Spred ordet”. 

For at henvise en ven til vores hjemmeside skal du indtaste vedkommendes e-mail adresse i rubrikken umiddelbart under overskriften “Henvis dine venner” og dernæst trykke “Send”.

Din ven modtager derefter en e-mail med en kort introduktion til Hololi samt en rabatkode på 25% samt et link, som vedkommende skal benytte for at vi kan registrere besøget og eventuelt vedkommendes køb og tildele dig Point. 

Du får 50 Point for hver ven, der henvises, 100 Point, hvis vedkommende besøger vores hjemmeside, og 1 Point for hver 100. kr. din ven bruger på en fast ordre. En henvist ven får i øvrigt 25% rabat på sin første ordre samt 1000 Point ved eventuel oprettelse af en kundekonto.

Hvordan deler jeg hjemmesiden på Facebook?

På siden “Mit Hololi” finder du i Klub Hololi en række handlinger under overskriften “Spred ordet”. 

Umiddelbart under overskriften “Del på Facebook” finder du en blå Facebook-rubrik, som du skal klikke på. Derefter skal du vælge, om du ønsker at dele hjemmesiden som opslag på din Facebook profil, -side, -gruppe eller -story.

Så snart du har trykket del, kan du se opslaget på Facebook, og din deling er blevet registreret. Du er samtidig blevet tildelt 50 Point, hvilket også fremgår af din Pointhistorik. 

Du modtager dernæst yderligere 25 Point for hver person, der besøger vores hjemmeside gennem dit opslag. Dette kan du også se på din Pointhistorik under Klub Hololi.

Hvorfor forbinde Klub Hololi med Facebook og hvordan?

  • OBS: Denne funktion er endnu ikke tilgængelig. Kommer snart!

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i Hololi har verdens bedste kunder, hvad angår bæredygtighed. Tilsammen udgør vi en bevægelse, der kan ændre verden. Nu sætter vi med vores fordelsprogram yderligere skub i den grønne omstilling og inviterer i den forbindelse dig og alle vores kunder til at tage del i projektet.

Hvis du som os altså brænder for at skabe en grønnere fremtid, så har du nu muligheden for at blive en reel og aktiv del af markedsføringen af vores madservice. Som tak krediterer vi naturligvis med Point, med hvilke du kan støtte vores bæredygtige tiltag og dermed sprede yderligere ringe i vandet.

Du finder i Klub Hololi på siden “Mit Hololi” en række handlinger under overskriften “Spred ordet”.

Der finder du bl.a. en Facebook rubrik, hvor der står “Forbind din Facebook profil”. Klik på den! Bemærk, du skal ikke forveksle rubrikken med den knap, hvor der står “Del på Facebook”. 

Derefter åbnes der et nyt vindue, hvor du skal give tilladelse til at forbinde vores Klub Hololi med din Facebook profil.. Så er din Facebook bruger forbundet, men den skal dog først verificeres. For at verificere din bruger skal du gå til vores Facebook side og reagere på eller kommentere et opslag på vores Facebook Side. På siden Klub Hololi har du mulighed for at åbne vores Facebook side i et nyt vindue via et link.

Vend så tilbage til Klub Hololi siden, opdatér din browser, og din bruger er således forbundet og verificeret. Du kan nu begynde at optjene Point ved at kommentere og reagere vores opslag på Facebook.

Husk, du kan altid ringe til os, sende en mail til kontakt@hololifoods.dk eller skrive en besked til os i chatten på hjemmesiden, hvis du har brug for hjælp!

Hvornår har jeg jubilæum?

Du har jubilæum én gang årligt på den dag, du oprettede din kundeprofil.

Hvordan registrerer jeg min fødselsdag?

I forbindelse med din første bestilling har du mulighed for at registrere din fødselsdato. Hvis du ikke allerede har gjort det, så kan du altid ringe til os, sende en mail til kontakt@hololifoods.dk eller skrive en besked til os i chatten på hjemmesiden.

Kan man købe Point?

For hver ordre med fast levering, du modtager, samt for hver krone, du bruger, optjener du Point – naturligvis også ved øvrige lejligheder.

Vi har dog valgt ikke at prioritere muligheden for derudover at tilkøbe Point. Hvis du gerne vil støtte vores velgørende samarbejdspartnere, er du mere end velkommen til at besøge deres hjemmesider:

www.ecotree.green


www.cleansea.co


www.dyrenesfriefarm.dk

Kan jeg få mine Point tilbage, hvis jeg har annulleret mit abonnement, men fortrudt?

Hvis du har annulleret dit abonnement, så er det desværre ikke muligt at genaktivere det efterfølgende. Du kan derfor heller ikke få dine opsparede Point tilbage, hvis du først har annulleret dit abonnement.

Der er generelt ingen binding på abonnement, så du kan med fordel sætte din ordre med fast levering på pause i stedet for at annullere det. Hvis du derfor ved, at du i en periode ikke har mulighed for at spise mad fra Hololi, så bør du ikke annullere abonnementet, men blot sætte det på pause.

Det gøres på siden “Mit Hololi” under overskriften “Handlinger”, hvor du blot skal trykke på knappen “Sæt på pause”.

Kan jeg tilgå Klub Hololi via app’en?

Du kan kun åbne Klub Hololi gennem vores hjemmeside. Du kan dog stadig åbne hjemmesiden på telefon eller tablet via en browser.

Du er altid velkommen til at ringe, sende en e-mail til kontakt@hololifoods.dk eller skrive til os på chatten på hjemmesiden, hvis du har flere spørgsmål eller brug for hjælp.